Om Project Viktor

Project Viktor er en frivillig organisation, grundlagt af Dennis Ramsdahl og Jenni Danielsen.

De har selv opholdt sig i Filippinerne igennem flere år, i byen Butuan, i den nord-østlige del af øen Mindanao i det sydlige Filippinerne.

I Filippinerne har de opbygget et stort netværk af frivillige, som har oprettet Project Viktors partnerorganisation, Project Viktor Foundation Inc.

Ligeledes har de opbygget et stort netværk af frivillige i Danmark, som hjælper organisationen og gør en stor indsats ved arrangementer rundt om i Danmark.

Project Viktor er baseret på 100% frivillighed, og alle frivillige i Danmark arbejder ulønnet. Donationer går derfor 100% ubeskåret til vores partnerorganisation i Filippinerne. Midlerne bruges til at støtte udsatte- og

forældreløse børn i Filippinerne igennem organisationernes fælles projekter.

Projekter som f.eks. centre for udsatte børn, børnehjem for forældreløse gadebørn, maduddelinger, skoleprogrammer, fadderskabsprogrammer og meget mere. 

Vi skaber rammerne, hvor børnene trygt kan udvikle sig, ved hjælp af de redskaber vi giver dem til at klare sig som voksne i Filippinerne. Dette sker ud fra begrebet "hjælp til selvhjælp". 

Vi tror på at for hvert barn vi hjælper, skaber det ringe i vandet, som på sigt kommer mange børn i Filippinerne til gavn. Alt dette sker med din og vores hjælp.

Vi mener alle børn har ret til skolegang, omsorg og det at kunne skabe sig et meningsfyldt liv.

Kontakt os i dag for at høre om hvordan du kan involvere dig i Project Viktor.

Mulighederne er mange, både som sponsor, fadder, frivillig eller hvis du blot ønsker at vide mere om vores arbejde.